Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Biggans spiralsallad

(1 kommentar)  
  • Serverar: 8-10 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Supergod sallad som räcker till många och är mättande. Arbetslaget blev bjudna på detta tillsammans med ett gott vin av vår gulliga chef - Birgitta.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka makaronerna och skölj i kallt vatten och låt rinna av. Blanda i en stor skål alla ingredienser ovan från majonnäs till salladskryddan. Skär sparrisen, champinjoner, ost och äpple i små bitar och rör ner i skålen. Sätt till de kallna makaronerna. Blanda väl och låt stå kallt några timmar.
  2. Den kalla salladen kan serveras som ensamrätt eller tillsammans med grillat kött. Man kan även lägga ned tärningar av kassler, prinskorv, salami eller rökt kött.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • lofsdalen 19 maj 2011

    Vad roligt att hitta mitt recept, detta hade jag infört i Allt om Mat nr 8, 1988. Är mycket populärt recept speciellt sommartid när vi grillar.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.