Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Billström special

 
  • Serverar: 10 portioner
Skriv ut

Fin att se på och dessutom matig och god.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär skinka, ananas och gurka i små tärningar och blanda med majonnäsen.
  2. Tärna gurka och saltgurka till pastejröran. Blanda i pastejen och späd med grädden.
  3. Dela brödet i fyra bottnar. Bred hälften av skinkröran på första botten. Lägg på nästa bröd och bred på pastejröran.
  4. Lägg på tredje bottnen och resten av skinkröran. Täck med sista brödskivan och låt tårtan ligga i lätt press i kylskåpet ett par timmar eller över natten.
  5. Bred en blandning av créme fraiche och majonnäs över och runt tårtan. Lägg ruccola runt kanten. Garnera med tomatklyftor, gurkskivor, skinkstrutar och rostbiffsrosor. Placera en tomatros i mitten.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.