Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Binges fisk

 
  • Serverar: 3 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Även den som vanligtvis inte gillar fiskrätter brukar älska denna!!

Ingredienser

Instruktioner

Tina fisken något. Skär i ca. 2 cm. tjocka skivor. Häll crème fraichen i en kastrull, smula över hönsbuljongtärningen och lägg i fisken. Koka upp och sänk sedan värmen till 3:an eller 4:an. Småkoka i ca. 15 min. Rör om försiktigt då och då. Koka under tiden ris (basmatiris). Gröna små ärtor passar bra till denna rätt, endast upptinade inte kokta. Purjolöksstrimlor kan serveras uppe på fiskrätten. Servera en grönsallad till. Herbamare örtsalt är gott som krydda. Inget extra salt behövs.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.