Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Biosupé på franska

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 8 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Passar som supe´efter bio eller som fredagsgott. Gjorde det här ofta förr, tänker göra den nu på fredag igen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. 1. Rör smöret smidigt och blanda det med senap, ketchup, ost, grädde och persilja. 2. Bred 3/4 av kryddsmöret på brödskivorna och lägg ihop dem två och två med en skinkskiva och en tomatskiva emellan. 3. Ställ dubbelsmörgåsarna tätt på högkant i en snäv form av folie och bred det resterande kryddsmöret över. 4. Grädda brödet frasigt i 225* ca 15 min.
  2. Servera med grönsallad.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • mattjejen 3 oktober 2009

    Kul att se de här receptet =))) Det här åt vi ofta till helgerna när jag va liten... Det e ju bara sååå gott!!! Kke gör det här ikväll. Du får en 5a av mig.

  • anders58 3 juli 2012

    Hej! Hur fungerar det där med folien? Ska mackorna vara i folien?

  • Tiadina 24 januari 2014

    Folien ska bara vara runt som ett stöd, inte uppepå

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.