Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Birgits grönpeppargryta

 
  • Serverar: 6-8 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Grönpeppargryta av t ex fransyska som passar bra om man är många.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda ihop ingredienserna till marinaden och låt grytbitarna ligga i marinaden i minst 2 timmar.
  2. Stek grytbitarna utan marinad så att de får en fin yta. Häll sedan i marinaden samt de övriga ingredienserna. Låt koka i ca 30 minuter.
  3. Serveras med ris eller potatis.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.