Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Birgits Skinkgryta

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Enkel och god gryta på skinkgrytbitar.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Bryn skinka, svamp, lök och aprikoser i en stekgryta. Tillsätt buljongtärning, salt, ingefära och soja.
  2. Späd med vattnet, låt koka under lock i ca 20 minuter.
  3. Blanda mjöl och grädde och slå i det i gytan. Låt koka ytterligare i 5 minuter.
  4. Servera med ris.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.