Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Birgittas Krabbmoussé

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Är gott till avocado eller på en rostad smörgås med räkor och färska champinjoner.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa grädden hårt. Blanda i majonnäsen, krabban, ishavsrommen (går att byta ut mot annan rom), lite finhackad dill och en liten skvätt konjak. Smaka av.
  2. Smält gelantinet enligt anvisningen på förpackningen och för i det.
  3. Låt stå kallt i minst en timme.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.