Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Biscotti

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 30 portioner
Skriv ut

Enligt mig är detta världens godaste föda! :D Kom ihåg att sänka värmen till 100°C när skorporna ska torka. Går även jättebra att experimentera med olika kryddor och nötter.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175°C.
  2. Smält smöret i mikro eller kastrull och rör samman med socker tills det blir pösigt. Tillsätt ett ägg i sänder under vispning.
  3. Blanda mjöl, bakpulver, vaniljsocker och nötter och häll äggblandningen i detta.
  4. Dela degen i tre bitar och rulla ut till längder lika långa som plåten.
  5. Grädda i 20 minuter och skär dem sedan i skivor. (Det blir enklare om du skär dem medans de är lite varma så att de inte smular för mycket.)
  6. Låt dem sedan torka i ugnen i 100°C i ca en timma.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • MajaZoya 9 mars 2011

    Hej, vilket suveränt recept på biscotti. Blir bra varje gång, brukar variera smaksättningen med hackad choklad ibland.

  • Hargus 10 december 2011

    Perfekt recept! Alla är förtjusta i dessa skorpor.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.