Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Biskopskaka

 
Skriv ut

En saftig, god och hållbar kaka aptitligt prickig av nötter, russin och blockchoklad.

Ingredienser

Instruktioner

Rör smör och socker poröst. Tillsätt äggen ett i sänder under kraftig vispning. Blanda nötter, russin, apelsinskal och blockchoklad med lite av mjölet blandat med bakpulvret. Häll smeten i en väl smord, bröad form, rymd ca 1 ½ liter, grädda i 150 ° ¾ - 1 timme.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.