Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Biskopsqvarns kaka i långpanna

(2 kommentarer)  
Skriv ut

Snabb kaka som räcker till många

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rör smör o socker pösigt, tillsätt ett ägg i taget . Blanda alla torra ingredienser rör ner dem växelvis med mjölken i äggsmeten.
  2. Smörj en ugnspanna ,bred ut smeten. Lägg klickar av den ihop blandade garnityren över hela smeten .
  3. Grädda kakan i medelvarm ugn ca: 225 grader i ca 30 min eller tills den fått vacker gyllenbrun färg -
  4. Låt kakan svalna, skär den sedan i bitar . Blir bara godare efter någon dag men har en slukande åtgång ljummen .

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • Bappi 29 mars 2008

    Så vacker och så läcker, den bara faller sönder i munnen. Klickade ut fyllningen med små teskedar och det blev så bra och jämnt. Detta kommer att bli en kär gäst hos mig och min frys.

  • Lexy85 6 juli 2008

    MUMMA!!!!!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.