Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Biskvier i långpanna

 
  • Serverar: 10-12 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Lite krångligt men väl värt besväret.

Ingredienser

Instruktioner

  1. 3 ägg och 3 dl socker vispas ordentligt. Blanda mjöl, vanillinsocker och bakpulver och vänd ner. Smält 150 g smör och blanda med kakaon. Tillsätt vatten och rör ner i smeten. Grädda i ugn 175 grader i 20-25 minuter. Ställ in i frysen.
  2. Smörkräm: Smält 150 g smör Gör mandelmassan mjuk och blanda den med smöret och 1 ägg + florsockret. Bred den på den bakade kakan från frysen och ställ in den i frysen igen.
  3. Garnering: Smält blockchokladen tillsammans med kokosfettet och bred den över kakan till sist.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.