Biskvitårta som är smaksatt med kaffe och kakao!
Smaskigt värre : )
Instruktioner
- Bottnarna:
Värm ugnen till 200°C.
Rita på bakplåtspapper 2 eller 3 rundlar, ca 20 cm i diameter. Lägg papperen på plåtar och pensla rundlarna med smält fett.
- Riv mandelmassan. Blanda den med äggen till en jämn smet. Använd gärna matberedare. Mandelmassan går bra att finfördela med stålkniven. Bred ut smeten jämnt i rundlarna.
- Grädda i mitten av ugnen 12 - 15 min.
- Lossa bottnarna när de kallnat. Om de är svåra att lossa, vänd dem och pensla papperet med varmt vatten!
- Smörkrämen: vispa margarin, florsocker och vaniljsocker vitt och fluffigt. Smaksätt smörkrämen med 1 ½ tsk "Neskaffe" utrört i 1 tsk vatten och 2 msk siktad kakao. Bred krämen över bottnarna! Ställ kallt!
- Garnering: smält choklad och kokosfett/smör i vattenbad. Bred på chokladgarneringen och låt det stelna. Servera!
Publicerat den
17 april 2008
Liknande recept
Skriv kommentar