Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Biskvitårta

 
  • Serverar: 15 portioner
Skriv ut

Biskvitårta som är smaksatt med kaffe och kakao! Smaskigt värre : )

Ingredienser

Instruktioner

  1. Bottnarna: Värm ugnen till 200°C. Rita på bakplåtspapper 2 eller 3 rundlar, ca 20 cm i diameter. Lägg papperen på plåtar och pensla rundlarna med smält fett.
  2. Riv mandelmassan. Blanda den med äggen till en jämn smet. Använd gärna matberedare. Mandelmassan går bra att finfördela med stålkniven. Bred ut smeten jämnt i rundlarna.
  3. Grädda i mitten av ugnen 12 - 15 min.
  4. Lossa bottnarna när de kallnat. Om de är svåra att lossa, vänd dem och pensla papperet med varmt vatten!
  5. Smörkrämen: vispa margarin, florsocker och vaniljsocker vitt och fluffigt. Smaksätt smörkrämen med 1 ½ tsk "Neskaffe" utrört i 1 tsk vatten och 2 msk siktad kakao. Bred krämen över bottnarna! Ställ kallt!
  6. Garnering: smält choklad och kokosfett/smör i vattenbad. Bred på chokladgarneringen och låt det stelna. Servera!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.