Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Björklinges snabba fiskgryta

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Gjorde vi idag och den blev jättegod.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ansa och strimla purjo och paprika. Hacka övriga löksorter.
  2. Fräs detta i smöret till dem känns mjuka. Strö över mjölet. Tillsätt vätska och buljongtärning, samt hälften av dillen. Koka i 3 min.
  3. Tillsätt fisk och skaldjur, peta ner det i såsen. Smaka av med kryddor och citron. Rör i resterande dill.
  4. Dra pannan från värmen och låt det stå under lock i 10 min.
  5. Servera med potatis eller ris och en sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.