Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Björkösallad

 
  • Serverar: 4-5 portioner
Skriv ut

En sallad som kom till innan utflykt till sommarskärgården. Men den passar bra året runt - speciellt vid stora bjudningar!

Ingredienser

Instruktioner

Koka pastan i rikligt med vatten innehållande olja och salt. Skölj pastan i vatten, först i varmt och sedan i kallt. Rensa en grillad kyckling i mindre bitar och lägg denna i en skål med den kalla pastan. Skiva rödlök tunt och finhacka vitlök. Klyfta tomaten och finhacka paprikan. Lägg ner i skålen. Blanda i frysta ärter och majskorn. Rör sedan samman gräddfil, fransk senap, salladskrydda och timjan i en annan skål. Tillsätt såsen i salladen och rör om ordentligt.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.