Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Björnakaka

(1 kommentar)  
Skriv ut

Jättegod kaka som jag helst äter halvfryst - halvtinad.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ägg och socker vispas vitt och pösigt. Blanda i de övriga ingredienserna.
  2. Grädda i ugn i 175° 45 minuter.
  3. Låt kallna.
  4. Smält margarinet och häll i flor och vaniljsocker och sist äggulan. Låt sjuda ihop.
  5. Dela kakan på mitten bred fyllningen på fyllningen och ägg på locket, sikta florsocker över.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • larskan95 6 december 2012

    hur länga kan man ha björnkaka i kylskåpet?? går det med en vecka?

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.