Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Björnbär-och krusbärsmarmelad

 
  • Serverar: 1 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Har både björnbär och krusbär i trädgården, och tänkte testa att göra något nytt! Blev faktiskt riktigt lyckat!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skölj, snoppa och dela krusbären i halvor. Skölj björnbären. Blanda bären med syltsocker och vaniljsocker i en gryta och låt koka i ca 8-9 minuter. Häll upp på varma och steriliserade glasburkar.
  2. Tips: För att veta om marmeladen är klar, lägg upp en klick marmelad på en tallrik och dra med en sked igenom. Om det tar en stund innan det går ihop, så har den kokat tillräckligt!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.