Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Björnbär och mangopaj

 
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En läcker och riktigt snygg paj. Godast är att servera pajen ljummen tillsammans med vaniljsås eller vaniljglass!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Pajskalet: Mixa/Knåda till en jämn deg. Tryck ut degen i en springform och förgrädda pajskalet i mitten av ugnen i 175°c, ca 15 min. Låt svalna.
  2. Smulorna: Knåda med hjälp av fingrarna till smulor. Ställ kallt tills det är dags att använda dem.
  3. Fyllningen: Blanda ihop allting och fördela fyllningen över pajskalet.
  4. Strö över smulorna.Grädda i mitten av ugnen i 175°ca 20-25 min.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.