Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Björnbärscheesecake

 
  • Serverar: 8-10 portioner
Skriv ut

Ett bland många cheesecakerecept. Dekorativt med mandeln på kanten och björnbär ovanpå. God dessutom.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Mixa kex och mandel och blanda med smält matfett och farin. Tryck ut i en form med löstagbar kant, ca 23 cm i diameter.
  2. Blötlägg gelatinbladen i kallt vatten i 5 minuter. Blanda kesella och sylt. Ta upp och smält gelatinbladen på svag värme. Rör ner i syltblandningen. Vispa grädden och vänd ner. Häll fyllningen i formen och ställ kallt i minst 4 timmar.
  3. Garnera med sylt och hela bär och fäst mandeln på kanten runt om.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.