Sjud sakta upp bären i en kastrull.Låt dem småkoka tills de har avgett saft.
Passera bären i en sil med hjälp av en sked. Det bör bli 3/4 dl.
Rengör kastrullen och häll tillbaka puren. Tillsätt sockret, smöret och grädden.
Ge blandningen ett uppkok och häll den heta lagen över chokladen som har brutits i bitar.
Rör om tills allt är smält och slät.
Ställ tryffeln i kylen för att stelna.
Ta fram den sen för att forma till bollar och rulla dem i den rivna chokladen.
Om det bara fanns flera prickar, skulle Du få.................10 !!!
KANONGOTT!!!..........och lätt att göra.
Nu har han tur igen, gubben min, för jag försöker att glömma dom!!
Dumma våg!
Om det bara fanns flera prickar, skulle Du få.................10 !!! KANONGOTT!!!..........och lätt att göra. Nu har han tur igen, gubben min, för jag försöker att glömma dom!! Dumma våg!