Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Björnbärsmousse

 
  • Serverar: 2-6 portioner
Skriv ut

Har inte provat än, men när jag gör det, tar jag med mig en bild. Är säkert mycket gott.

Ingredienser

Instruktioner

Tina björnbären om de är frusna. Mosa dem i en sil så att saften rinner ut till en skål. Vispa grädden ganska hårt. Smält gelatinet. Häll i sockret, citronen och björnbärssaften. Rör om innan du häller ner gelatinet. Vänd ner i grädden och låt det stå över natten. Ta ut ur frysen, strö på björnbär och en liten kvist citronmeliss.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.