Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Björnbärsmousse

(1 kommentar)  
  • Serverar: 6-8 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Enkel björnbärsmousse. Servera i små portioner och eftersom moussen i sig är ganska enkel, piffa helst till med t.ex. med franska chokladsticks, vit choklad och citronmeliss.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Mosa bären till en jämn smet med en stavmixer eller i en matberedare. Tillsätt alla ingredienser förutom grädden och äggen.
  2. Vispa grädden, blanda sedan ut äggen. Häll i björnsbärssmeten och blanda väl. Servera i portionsglas och låt helst vila i kylskåpet före servering.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • karinanordkvist 20 mars 2016

    Undrar vad som menas med "blanda sedan ut äggen"?

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.