Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Björnbärsparfait

 
Skriv ut

En sockerfri efterrätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Mixa björnbären. Vispa äggulor, sötningsmedel och vispgrädde med elvisp till ett tjockt skum i en skål.Vänd ner bärmixen.
  2. Fördela smeten i 4 portionsglas eller koppar (som tål frys) och täck med plastfilm. Låt stå i frysen 3-4 timmar
  3. Ta fram dem en stund före servering.
  4. Stjälp upp och servera med hasselnötter som rostats på svag värme i stekpanna utan fett.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.