Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Björnbärssaft

(2 kommentarer)  
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Riktigt god saft, tyvärr lite odryg ;-) Bärmoset kan med fördel användas till paj, men glöm inte att tillsätta socker.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka bär och vatten i 10 minuter. Sila genom silduk, låt stå i 30 minuter och rinna av. Mät upp och koka saft och socker i 10 minuter. Skumma väl. Tillsätt natriumbensoat och häll upp på atamonsköljda flaskor, stäng direkt.
  2. Saften blandas efter egen smak, jag tycker den blir perfekt att blanda 1+4.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • skydiver 17 september 2009

    Supergod saft!!! Finns bara ett fel med den, den tar slut alldeles för fort!!!!!!!!!

  • kajm66 30 september 2011

    gjorde denna saft i sommras och den blev jätte god kommer att göra fler gånger .gjore på 2 satser och den ena satsen gjorde jag på sötningsmedlet Hermesetas och det blev samma goda resultat :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.