Bryn köttfärsen och bacon, slå sedan över det i en långpanna.
Koka mackaronerna, slå dem i samma panna.
Koka ihop grädden, buljongtärningarna, creme-fraich och tillsätt ketchupen.
När det kokat ihop slå det över färsen.
Rör ihop ock krydda efter behag.
Strö över osten och grädda/ gratinera i ugnen ca 30 minuter i 225 grader.
Suveränt gott och jag kunde inte låta bli att förändra lite i receptet för jag tog vad jag hade hemma :-) Köttfärs ca 6,2 hg, fullkornsmakaroner ca 8 dl (kokta), 1 burk creme fraiche, ca 2 msk ketchup, en skvätt rödvin och avlutade med att strö över västerbottensost. Tack för ett ljuvligt och enkelt plus ett gott recept .-)
Suveränt gott och jag kunde inte låta bli att förändra lite i receptet för jag tog vad jag hade hemma :-) Köttfärs ca 6,2 hg, fullkornsmakaroner ca 8 dl (kokta), 1 burk creme fraiche, ca 2 msk ketchup, en skvätt rödvin och avlutade med att strö över västerbottensost. Tack för ett ljuvligt och enkelt plus ett gott recept .-)
Jättegott, hela familjen älskade det:-)