Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 2-3 portioner
Skriv ut

God fisk med en blå sås.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Stek filéerna, salta och peppra. Lägg fisken i en ugnsfast form.
  2. Blanda grädde och baconost, häll över fisken.
  3. Lägg romen överst och grädda i 15-20 min 225 grader. Servera med kokt potatis och tomat.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • missQ 23 april 2011

    Detta var ingen höjdare enligt min smak. Det kändes lite konstgjort. Inte direkt äckligt, men inget jag vill göra igen.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.