Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

BLÅ POTATISSALLAD

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Lite annorlunda och läckert.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Var extra uppmärksam när ni kokar Blå Kongo, den kokar lätt sönder. Koka den tills den är "nästan färdig", häll av vattnet och låt den ligga och "efterkoka" under lock i ca 5-10 minuter, då borde den bli bra.
  2. Blanda ingredienserna och låt dra en stund.
  3. Tips: Blå Kongo blir riktigt kornblå om man kokar den dagen innan man gör potatissalladen. Man kan göra gul (på vanlig potatis) och blå potatissallad för sig och sedan lägga upp dem som svenska flaggan på ett stort fat med t ex en ram av gröna ärtor runt...

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.