Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Blåbär och mangopaj

 
  • Serverar: 1 portioner
Skriv ut

Gott nu i sommar.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och tärna mangon. Blanda mangotärningarna med blåbären ½ dl socker och potatismjölet.
  2. Mixa ihop resterande ingredienser till pajskalet. Lägg frukten i en ugnsfast form och smula över smuldegen.
  3. Grädda i ugnen i 175°C i ungefär 30 minuter. Servera något avsvalnad med vaniljsås eller lite glass, eller helt kall utan tillbehör. Eller hur du vill. Vispgrädde är nog också gott till den här pajen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.