Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Blåbär- och vaniljmuffins

 
  • Serverar: 12 portioner
Skriv ut

Dessa muffins har en lägre sockerhalt eftersom de är bakade med fruktsocker.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Värm ugnen till 180 grader. Lägg smör, fruktsocker, mjöl, ägg och vaniljarom i en skål och rör till en slät smet. Rör ned blåbären. Fördela smeten i 12 muffinsformar och strö de hackade nötterna ovanpå.
  2. Baka i mitten av ugnen 12-15 minuter tills muffinsarna har rest sig och är fasta i mitten och fått färg. Var försiktig så att du inte har muffinsarna inne för länge eftersom blåbären blir lätt mosiga. Ta ut muffinsen och lägg dem på ett galler för att svalna.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.