Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Blåbärs- och hallonpaj

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

Toppengod paj utan onödigt socker, beroende på vilken müsli du väljer så klart, men det finns bra alternativ i hälsokostbutiken. Är du inte så noga med sockret, så går det bra med vilken crunchy müsli som helst.

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 200 grader. Häll de otinade bären direkt i en smord pajform. Strö på müslin. Lägg på smörskivorna. Grädda i 20 minuter och vips så har du en tokgod paj.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.