Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Blåbärs- och vaniljscones

(1 kommentar)  
Blåbärs- och vaniljscones Blåbärs- och vaniljscones
  • Serverar: 8 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Goda att äta med lite färskost. Passar bra till en lyxig söndagsfrukost.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader. Blanda alla torra ingredienser väl. Skär smöret i kuber och finfördela det i mjölblandningen.
  2. Rör ner yoghurt och arbeta hastigt ihop till en deg. Blanda i de frysta blåbären. Häll upp strösocker på ett fat. Ta med hjälp av två skedar ut 8 klickar som doppas i sockret vartefter och lägg dem därefter på bakpappersklädd plåt.
  3. Grädda mitt i ugnen 15-17 minuter eller tills de fått fin färg.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • begeanka 3 oktober 2008

    Mkt goda!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.