Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Blåbärs och vaniljscones

 
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

Mycket goda.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225°. Blanda alla torra ingredienser väl. Skär smöret i kuber och finfördela det i mjölblandningen. Rör ner vaniljyoghurt och arbeta hastigt ihop till en deg. Blanda i de frysta blåbären. Häll upp strösocker på ett fat.
  2. Ta med hjälp av 2 skedar ut så många klickar du önskar och doppa i socker vartefter och lägg dem därefter på bakpappersklädd plåt. Grädda mitt i ugnen 15-17 minuter eller tills de fått fin färg.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.