Citron och blåbär är en oslagbar kombination. Här tillsammans i ljuvliga bullar!
Glutenfria.
Instruktioner
- Smula ner jästen i en degbunke. Smält smöret och tillsätt mjölken, rör ut jästen i den ljumma degvätskan. Tillsätt socker, salt, stött kardemumma och mjölmix. Låt jäsa övertäckt i 1 timme.
- Koka ihop blåbär, socker och kanel under några minuter. Låt svalna.
- Arbeta samman degen på mjölmixat bakbord. Kavla ut till en stor degplatta, bred på blåbärsmixen och rulla samman som en rulltårta. Skär i 3 cm breda bitar och lägg i bakformar. Låt jäsa övertäckt i 1 timme.
- Sätt ugnen på 225 grader.
- Grädda bullarna i ca 15 minuter. Låt svalna.
- Rör ihop glasyren och ringla den över bullarna.
Publicerat den
2 april 2016
Liknande recept
Skriv kommentar