Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Blåbärscheesecake

(1 kommentar)  
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Väldigt maffig och smakrik kaka som räcker till många!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smula sönder kexen och blanda med smöret, tryck ut i botten på en springform och grädda 5 minuter i 200 grader.
  2. Blanda bär och philadelphia ost med tre ägg och 1 dl socker till en jämn smet. Häll över på den gräddade botten. Grädda tills kakan "stannat" tar lite drygt 45 minuter men lägg en bit folie över kakan efter en halvtimme.
  3. Blanda 3 dl creme fraiche med vaniljsocker och 3 msk strösocker och bred på kakan, grädda slutligen hela kakan 5 minuter.
  4. Låt svalna, ät och njut!

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • arm725 29 augusti 2010

    Ta i mer blåbär, åtminstone om du har färska blåbär, jag tog dubbelt med blåbär.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.