Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Blåbärsglass med maräng och färska bär

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Härlig efterrätt som går snabbt att göra!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda frysta blåbär, crème fraiche, florsocker och honung, gärna i en matberedare. Arbeta ihop till en slät kräm och ställ övertäckt i frysen. Rör några gånger i glassen under infrysningen. Låt frysa minst 4 timmar.
  2. Ta fram glassen ca 20 minuter före servering. Skeda upp i fyra glas och varva med maränger. Garnera med blåbär.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • SEAbjrpn 21 april 2008

    Säkert GOOD! Kram/SEA

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.