Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Blåbärskaka med keso

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Lättlagad och lite smalare efterrätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175º.
  2. Lägg blåbären i en ugnssäkert fat med kanter. Vispa ägg, socker och vaniljsocker. Blanda ner vetemjöl och Keso. Lägg blandningen över blåbären.
  3. Grädda mitt i ugnen tills kakan stelnat, ca 30-40 minuter.
  4. Servera kakan ljummen.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • EowynUndomiel 10 februari 2009

    måste bara pröva detta!!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.