Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Blåbärskaka med nöt- och havretäcke

(1 kommentar)  
Skriv ut

Blåbärskaka med nöt- och havretäcke.

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 225 grader. Mixa nötter och havregryn i en mixer. Tillsätt rumsvarmt smör skuret i mindre bitar, råsocker och vaniljsocker. Mixa lite till och tillsätt ägget på slutet. Smörj en form med rapsolja och fördela blåbären i formen. Bred nöt och havretäcket försiktigt över till ett täckande och jämt lager och grädda mitt i ugnen i 15-20 minuter. Servera

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • guardianlinda 1 april 2008

    Hej! Jag undrar vad nakenhavregryn är? Eller skulle det funka med vanliga till denna kakan?/Linda

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.