Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Blåbärspaj

 
  • Serverar: 8 portioner
  • Tid: 1 timme 10 minuter
Skriv ut

Jättegott till efterrätt

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda ingredienserna till pajskalet i en matbredare. Pressa ut degen i en pajform. Ställ pajskalet i frysen i cirka 30 minuter.
  2. Blanda smuldegen med fingrarna.
  3. Lägg blåbären och sockret i pajskalet och täck med smuldegen. Ställ in i ugn i 200 grader i 25 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.