Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Blåbärspaj

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

En god lättlagad blåbärspaj med lite annorlunda botten. Serveras avsvalnad tillsammans med vaniljsås.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Kör ingredienserna till pajbottnet i matberedare, eller blanda samman för hand. Tryck ut degen i en pajform.
  2. Blanda samman alla ingredienser till fyllningen och häll över pajbottnet.
  3. Grädda i ugn i 200 grader ca 40 minuter.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • guardianlinda 24 april 2008

    Hej! Går det bra att bara ta vetemjöl,skippa grahamsmjölet?/Linda

  • Piia 24 april 2008

    Jodå, det går bra! Smaken blir lite annorlunda bara.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.