Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Blåbärspaj från Alsace

 
  • Serverar: 5 portioner
Skriv ut

Det gäller att passa på när naturen är fylld av frukt och bär. Här är ett recept på en trevlig blåbärspaj från Alsace.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda ingredienserna till pajdegen. Låt vila ca 1 timme.
  2. Tryck ut degen i formen. Häll på kexsmulor. Fyll på blåbären. Grädda i ugnen 20 min (210 grader). Blanda ägg/socker/creme fraiche. Häll på pajen och fortsätta grädda ca 15-20 min.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.