Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Blåbärspaj med det lilla extra

(4 kommentarer)  
Skriv ut

Detta recept finns med i Järfälla lokalblad för augusti mån. Har inte provat det än, men låter gott.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Börja med att sätta ugnen på 175 grader. Smörj en pajform.
  2. Vispa ägg och socker pösigt. Blanda vetemjöl, bakpulver och mandelmassa. Rör ner blandningen i äggsmeten och häll i formen.
  3. Strö över ca 2 1/2 dl av blåbären. Hyvla över smöret med en osthyvel.
  4. Grädda ca 40 minuter på första falsen nerifrån. Strö på resten av blåbären som garnering.
  5. Serveras med vispad grädde.

Liknande recept

Kommentarer (4)

  • anki54 15 februari 2009

    Blåbärspajen var supergod gjorde den i går. Jag ger Betyg 5

  • Okänd 21 april 2009

    WOW vilken paj. Godaste blåbärspajen jag någonsin ätit :)

  • blunde64 22 juli 2009

    Jättegod! mumsigt värre

  • Nell 1 augusti 2010

    Annorlunda blåbärspaj som föll mig i smaken, jag älskar mandelmassa och tillsammans med blåbär var det en höjdare.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.