Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Blåbärspaj med maräng

 
  • Serverar: 6-8 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

En barndomsklassiker!

Ingredienser

Instruktioner

Blanda mjöl och salt på ett bakbord. Hacka samman med smöret till gryning massa. Blanda ner äggulorna. Arbeta till fast deg. Tryck ut degen i form med löstagbar botten. Vispa vitorna till hårt skum. Blanda blåbären med sockret och vänd ner i vitorna. Häll ut i formen. Grädda på 200 grader, i 50 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.