Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Blåbärspaj med mörk choklad

(1 kommentar)  
  • Serverar: 6-8 portioner
Skriv ut

Chokladen gör denna paj en aning speciell, men underbart gott är det. Det är faktiskt gott att strö över lite hackade cashewnötter.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn 225º.
  2. Blanda smör, socker, ägg, vetemjöl, havregryn och vaniljsocker i en skål. Kör blandningen till en deg i matberedare eller med elvisp.
  3. Häll blåbären i en smord pajform och smula över degen. Grädda i nedre delen av ugnen i ca 25 minuter.
  4. Grovhacka chokladen och strö den över pajen när ca 10 minuter av tiden återstår. Servera med grädde eller vaniljglass, och gärna salta cashewnötter.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Oskars_mamma 23 augusti 2008

    Jag har bakat denna och hela familjen tyckte om den:) Receptet har jag lagt upp på min blogg, hoppas att det är okej... http://stulnarecept.blogspot.com/2008/08/blbrspaj-med-mrk-choklad.html

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.