Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Blåbärspaj med vaniljsås

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Om du byter ut fiberhavregryn mot AXA f-müsli Bär så kan du ta bort hälften av sockret. Bra va??

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200–225°C.
  2. Blanda havregryn och farinsocker i en bunke.
  3. Dela smöret i tärningar och finfördela det med fingrarna så att det blir en grynig massa. Blanda blåbär med mjöl och socker, fördela i formen.
  4. Smula sedan havregrynsblandningen över blåbären och sätt in pajen i ugnen i 15–20 minuter. Låt svalna något och servera med vaniljsås.
  5. Dryckestips: Gevalia Intensivo.
  6. Tips!...Byt ut fiberhavregryn mot AXA f-müsli Bär så kan du ta bort hälften av sockret.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.