Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Blåbärspudding

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Dessert.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg gelatinbladen i rikligt med kallt vatten i 10 minuter. Koka upp grädden och rör ner honung och vaniljsocker. Ta upp gelatinbladen, krama ur dem väl och smält dem i den kokta grädden. Vänd ner vaniljyoghurt och blåbärssylt och häll upp blandningen i portionsformar eller glas. Ställ i kylen i minst 2 timmar.
  2. Garnera med mandelspån och färska blåbär.

Kommentarer (1)

  • gunson 1 februari 2010

    Mycket god och lättgjord lyxigt krämig dessert. Denna pudding skulle väl lika gärna kunna kallas pannacotta?

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.