Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Blåbärssallad med eldiga frön

(1 kommentar)  
Skriv ut

Denna spännande sallad har jag hittat i en trädgårdstidning. Tamarisoja är äkta japansk soja!!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda spenat med skivad avokado. Pressa över limen och salta. Lägg upp salladen på ett fat och stö över blåbär. Toppa med eldiga solrosfrön.
  2. Så här gör du eldiga frön: Blanda solrosfrön med tamarisoja och en rejäl puff cayennepeppar. Rosta fröna torra i ugnen på 175 grader i ca 10 minuter. Öppna ugnen och rör i fröna några gånger under tiden. Låt svalna och förvara i en burk.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • alvig 6 juni 2009

    Låter spännande! Gott med blåbär!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.