Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Blåbärssoppa med färska blåbär och Keso

 
  • Serverar: 4-5 portioner
  • Tid: 5 minuter
Skriv ut

Tycker att den här varianten blir avsevärt mycket godare och matigare med 1 dl djupfrysta blåbär, äts med några matskedar Keso. Värt att pröva.

Ingredienser

Instruktioner

Koka blåbärsoppan enl. beskrivningen på paketet. (Koka upp vattnet i din elektriska vattenkokare, det sparar både tid och el.) När soppan kokat upp tillsätter du blåbären och kokar upp så bären smälter. Låt svalna. Servera med en klick Keso.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.