Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Blåbärssoppa med vinbärssaft

 
  • Serverar: 2-5 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Hade en gång ett recept som jag blev av med, efter lite experimenterande kom jag fram till detta recept som troligen liknar ursprungsreceptet. Enligt min smak en mycket godare blåbärssoppa.

Ingredienser

Instruktioner

Mosa blåbären lite (går bra med potatis-stomp). Häll på 4 dl vatten och 2 dl saft och koka upp. Blanda potatismjölet med resterande saft och vatten. Vispa ner blandningen i den kokande blåbärssoppan och stäng av värmen. Klart att drickas eller ätas.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.