Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Blåbärssylt med punsch

 
Skriv ut

Oemotståndlig.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ger ca 6 dl sylt
  2. Lägg bären i en kastrull med syltsocker och citronsaft. Skär vaniljstången på längden och skrapa ur fröna. Lägg frön och vaniljstång i kastrullen. Koka sakta utan lock i ca 15 minuter. Skumma. Dra av från plattan och rör ner punschen. Häll upp sylten på väl rengjorda varma glasburkar och förvara i kyl.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.