Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Blåbärstryfflar

 
  • Serverar: 20-30 portioner
Skriv ut

Mumsiga små tryfflar som man gärna tar två av.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Värm försiktigt upp vispgrädden i en kastrull. Tillsätt chokladen i mindre bitar, blåbär och smör och låt det smälta samman. Tillsätt rispuffar och låt smeten stelna i kylskåpet.
  2. Forma små bollar och rulla dem i krossade lavendelblommor. Trä varje boll på en träpinne eller lavendelstjälk. Förvara tryfflarna i kylskåp fram till servering.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.