Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Black bean and chocolate brownies

 
  • Serverar: 12 portioner
Skriv ut

Riktigt läcker brownie med lite sting som innehåller svarta bönor, tro det eller ej. Supergoda och helt veganska!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Sikta ner vetemjöl, socker, kakao, bakpulver, vaniljsocker, kanel, cayennepeppar och salt i en bunke. Häll av spadet från bönorna och skölj dem. Släng ner i en matberedare tillsammans med vatten och olja. Mixa till en slät puré. Du kan även använda en stavmixer. Vispa ihop de torra ingredienserna med bönmixen.
  3. Häll ner smeten i en bakpappersklädd form, ca 30x20 cm. Grädda brownien i ca 20 minuter eller tills den nästan är torr i mitten. Testa med en sticka. Ta ut och låt svalna något.
  4. Servera dem sedan som de är eller tillsammans med chokladsås och vaniljglass.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.